Welcome Drink
-
-
- Fruit-punch – oύζο μυτιλήνης – κοκτέιλ σαμπάνιας
- Ζαρντινιέρα λαχανικών με γαλλικό dressing
- Τορτίγια με γκουακαμόλε
-
Περαστά σε δίσκους
-
-
- Καναπέ με καπνιστό σολομό και άνηθο
- Γαλοπούλα dizon σε γαλλική μπαγκέτα με άισμπεργκ
-
Κρύες παρουσίες
-
-
- Τυριά από την Ελληνική ύπαιθρο σε καθρέπτες (μπλε τυρί, γραβιέρα, μετσοβόνε, μανούρι με κριτσίνια & cherry)
- Πλατώ αλλαντικών
-
Ζεστά σε ρεσώ
-
-
- Κρέπες αλα γκρέκα με αλλαντικά & φρέσκια κρέμα γάλακτος
- Φιλετάκια από χοιρινό με σος μαδέρα
- Μοσχαράκι νουά κερκυραϊκό με σάλτσα μανιτάρια
- Κοτόπουλο με σάλτσα μαστίχας
- Κεμπάπ ανατολής με τομάτα & σάλτσα γιαουρτιού
- Σουβλάκια λεμονάτα
- Ψητές πίττες
-
Carving station
-
-
- Γουρουνόπουλο ολόκληρο με σος μουστάρδας (κόβεται σε ειδικό πλατώ παρουσία του πελάτη)
-
Συνοδευτικά
-
-
- Ριζότο κοτλέ (παραδοσιακή συνταγή με ρύζι κίτρινο, μαύρο και μπασμάτι)
- Πατάτες σουφλέ αλα κρεμ
-
Pasta stand
-
-
- Πένες fruit-di mare με μύδια, καβούρι & γαρίδες
- Φαρφάλες με σπεκ & τυρί φιλαδέλφεια
-
Παραδοσιακές Πίττες
-
-
- Τυρόπιτα μετσόβου με φέτα και ανθότυρο
- Χορτόπιτα με τυρί κατσικίσιο (άρωμα χωριού διακοσμημένη με μαύρο σουσάμι)
-
Λαχανικά στη σχάρα
-
-
- Μανιτάρια πλευρώτους
- Κολοκυθάκια
- Πιπεριές Φλωρίνης
- Μελιτζάνες φλάσκες (μαρινέ με vinaigrette balsamic & μέλι θυμαρίσιο)
-
Σαλάτες
-
-
- «Ελληνική Γη» χωριάτικη σαλάτα με κάπαρη & τάκο
- Σαλάτα μεσογείου με τοματίνια, μοτσαρέλα & κάσιους
- Πράσινη σαλάτα με ροκφόρ και καρύδια
- Ρόκα-παρμεζάνα-λιαστές τομάτες με βινεγκρέτ βαλσάμικο
-
Display
-
-
- Φρούτα εποχής (τα φρούτα σερβίρονται φρεσκοκομμένα σε κάθε τραπέζι)
- Καρότσι παγωτού τριών γεύσεων
- Γαμήλια τούρτα
-
Ποτά
-
- Κρασί εμφιαλωμένο Σαββατιανό
- Αναψυκτικά – Σόδες
- Εμφιαλωμένα νερά ΙΟΛΗ