Νταραγιάννης Catering

Η εταιρία Νταραγιάννης δραστηριοποιείται από το 2000  στον τομέα του catering, προσφέροντας ποιότητα, εξαιρετικό service, ασυναγώνιστες τιμές.

Μια μεγάλη ποικιλία από προϊόντα και υπηρεσίες εγγυώνται την απόλυτη επιτυχία για κάθε είδους εκδήλωση.

 

Αναλαμβάνουμε:

ü Δεξιώσεις Γάμου – Βάπτισης

ü Επαγγελματικέ εκδηλώσεις : Εγκαίνια, Συνέδρια, Partys κ.α.

Πίσω από τις μοναδικές γαστρονομικές δημιουργίες που σας προσφέρουμε στις ξεχωριστές στιγμές σας, βρίσκεται μια άρτια οργανωμένη ομάδα, με το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό, την τεχνογνωσία πολλών ετών και φυσικά τις κατάλληλες υποδομές.

Διαθέτουμε ένα χώρο με όλες τις σύγχρονες τεχνολογικές προδιαγραφές. Οι εγκαταστάσεις μας πληρούν όλες τις απαιτήσεις υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων και εργαζομένων.

Στο χώρο αυτό έχει αναπτυχθεί ο εξοπλισμός μας που αποτελείται από φούρνους, ψυγεία, εστίες, πάγκους εργασίας, μηχανήματα ζαχαροπλαστικής κτλ με δυνατότητα εξυπηρέτησης έως 2000 μερίδων καθημερινά. Επίσης παραμένουμε σταθερά προσανατολισμένοι στην πλήρη ανακύκλωση των υλικών και συσκευασιών που χρησιμοποιούμε.

Παρ’ όλους τους μεγάλους αριθμούς που πιθανώς να εντυπωσιάζουν, για εμάς κάθε δουλειά και κάθε πελάτης είναι μοναδικός, όπως μοναδικές είναι και οι στιγμές σας.